60k-Dollar Water

Gepostet vor 10 Monaten, 6 Tagen in Misc Share: Twitter Facebook Mail

Today I learned: There's a 60k-Dollar Water-Bottle, Water Somelier is an actual Job and this crap actually makes „6% of total global packaged water volume“, which is a lot. Wow.

Premium waters typically separate themselves from the average bottle through precisely calibrated pH levels and minerality, purity, and presentation. Then, there’s the ultra-premium options, like the $50 Iluliaq or the $99 Beverly Hills 9OH20 ‘Master Crafted Water,’ created by water sommelier Martin Riese.

To charge the top dollar, the water has to be marketed as having the ideal balance of elements, either due to purity or added ingredients. Iluliaq charges $50 for a 750ml bottle of “the purest water in the world,” from melting icebergs in Greenland. Priced at $28 for a 12-pack, Core Water emphasizes the importance of the perfect pH for achiving healthy hydration. Meanwhile, blk. takes a different approach, charging between $2 and $8 for a dark water enhanced with fulvic trace minerals.

Gize is all about filtration, charging $14.80 for a 750ml bottle of gold-filtered mineral water. That’s right — less than $15 for water that is literally filtered in gold.

Tags: Bullshit Food Luxury Water

bigmac

Jim Delligatti, Inventor of the Big Mac, R.I.P.

Michael „Jim“ Delligatti ist im Alter von stolzen 98 Jahren gestorben. Der Mann hat vor 50 Jahren le Big Mac…

ramenbadesalz

Ramen-Badesalz

Vor ein paar Jahren habe ich mal Thaisuppengekröse in mein Badewasser geschüttet und mich reingesetzt. Das kann ich mir in…

How To Prepare The Perfect Thanksgiving Feast

How To Prepare The Perfect Thanksgiving Feast

Tag a woman you're thankful for...Or just tag @mike_pence pic.twitter.com/QZSglB5MHO — Super Deluxe (@superdeluxe) November 21, 2016 Youtube Direktnomnom.

what-is-spinach

MIT entwickelt Bombendetektor-Spinat

Das MIT hat Spinat entwickelt, der welkt, wenn er explosives Material mit seiner Wurzel aufnimmt. Nicht lachen, die Lage ist…

elrojito-becher

CoffeeToGo-Pfandsystem in Hamburg

Hamburg bekommt ab November ein Pfandsystem für CoffeeToGo-Becher. Das ganze ist ein Projekt des Cafés El Rojito aus Hamburg Ottensen…

cvizys_umaeyfil

Pringle Ringle

Jane Espenson did it: „I did it! I did it! I built a Pringles ringle! No glue, just physics.“ (via…

cvka_m2wiaa6txt

Rosenkohl-Schokobons

Mark Sparrow is a mean motherfucker: „It'll soon be Halloween so time to prepare some yummy treats for the neighbourhood…

dish0

Digital Gastronomy

Amit Zoran schlägt statt Roboter-Köchen einen digital-ganzheitlichen Ansatz bei der Essensgestaltung vor, indem bereits in Gebrauch befindliche Tools wie CNC-Fräsen,…

junk-food-cakes-laura-loukaides-1-10

Dönerkuchen

Frau Laura Loukaides backt Junkfood-Kuchen, unter anderem hat sie den wunderschönen Dönerkuchen oben gemacht. DÖNERKUCHEN!

dali-10

Salvador Dalí-Kochbuch

Neu im Taschen Verlag: ein Reprint des 1973er veröffentlichten Dalí-Kochbuchs Les dîners de Gala (Amazon-Partnerlink), entstanden aus seinen berühmt-berüchtigten surrealen…

reap0

Carolina Reaper Pepper-Tortilla-Chip im Sarg-Packaging

Die Tortilla-Chip-Fuzzis von Paqui haben einen Single-Chip im Sarg-Packaging am Start, den sie mit Carolina Reaper Pepper gewürzt haben –…