Flying Spaghetti mit Hackfleischbällchen

Gepostet vor 7 Jahren, 9 Monaten in #Misc #FlyingSpaghettiMonster #Food #Tentacles

Share: Twitter Facebook Mail

fshackbraten

Erinnert Ihr Euch noch an die Tentakelwürste? Das hier ist die ultimative Steigerung davon: Ein flying Spaghetti-Monster aus Hackfleischbällchen und – natürlich! – Spaghetti. Und tatsächlich ist das ganze noch overthetopawesomer, als es ohnehin schon aussieht, denn das Flying Spaghetti Monster basiert auf einem amerikanischen Gericht namens… genau: Spaghetti and Meatballs, eine amerikanische Variante von Spaghetti Bolognese (Wikipedia).

Ingredients:
* Frozen Swedish Meatballs (I used the ones from Ikea), 2 per monster. (Defrosted)
* Thin Spaghetti, dry.
* Several tubular noodles (I had some elbows on hand, but this would probably work better with a larger type.)*
* Green peas for eyeballs.

Instructions:
1. Fill your largest pot with water and place on stove to boil.
2. Stab a long noodle into your meatball. Stab a second meatball on to your noodle.
3. Repeat so they are stuck together.
4. Continue stabbing your 2 meatballs with 1/2 to 1/3 length dry spaghetti noodles (see pic). Leave some open areas for the meatballs to show.
5. Insert a tubular noodle into each meatball to serve as an eyestalk.
6. Place in boiling water until noodles are soft.
7. Remove, cool, and insert a pea (or a piece of a pea) in each eyestalk for the eyeball.

Make a yummy Flying Spaghetti Monster! (via Superpunch)

Vorher auf Nerdcore:
Tentakelwürste
Tentakelwürste (2)

Hühnchen mit Popstar-Schweiß-Geschmack

Ein japanisches Fast-Food-Restaurant verkauft Hühnchen mit Popstar-Schweiß-Geschmack. Die Popstar-Ausdünstungen stammen angeblich von den total authentischen Achseln der „iconic underground idol“-Gruppe…

OLG Brandenburg: Pastafarianism ist angeblich keine Religion

Vor einem Jahr bloggte ich über die Klage der Kirche des Fliegenden Spaghettimonsters gegen das Land Brandenburg, die den Pasafaris…

Mein Lieblings-Grieche und sein Danone-Joghurt (Werbung)

Ich bin ein großer Fan vom Joghurt und esse täglich welchen. Joghurt ist toll, genau wie mein Lieblingsgrieche, denn sonst…

Pizza Icecream on a Pizza Icecream-Pizza in a Pizza Icecream-Pizzabox.

Little Baby Icecream aus Philadelphia verkaufen Pizza-Eiskrem und die schmeckt nach Tomaten, Basilikum, Oregano, Salz und Knoblauch. Doppelt Käse muss…

Sam „Pizza Hawaii“ Panopoulos R.I.P.

Sam Panopoulos, Erfinder der Pizza Hawaii, ist im Alter von 83 Jahren gestorben. Ich bin der Ananas mit Käse nicht…

Balis Rice Fields are self-optimizing, fractal Patterns

Super interesting findings from Stephen Lansing (Nanyang Technological University) and Stefan Thurner (Complexity Science Hub Vienna): The Patterns of the…

Black Goth Lemonade

Schwarze Zitronenlimo für die Kinder der Nacht, einfach zwei Aktivkohle-Kapseln für paar Euro reingeschmissen, rumgerührt, sad Zitronenlimo-Goth is „not“ happy.…

Contagious Mirror-Popcorn

Internet-Metaphors are plenty in this one: Eating Popcorn in Front of a Mirror May Induce Some People to Eat More…

Dreckwassereis

Polluted Water Popsicles: These gross, weirdly beautiful “pollution popsicles” are made from 100% pure sewage. Hung and her teammates visited…

Hellbread

Eat The Dead: „When I make this in Hell, I like to roll my dough in the deep pits of…

Troll Cakes

Troll Cakes: 1. We take an internet comment. 2. Make it into a cake. 3. And then box it up…